Skoda tetőcsomagtartó - Kapcsolatfelvétel
Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Kapcsolatfelvétel
Skoda, magyarul kár. Ennyira pesszimista nem lehetett azért Emil Škoda, mikor 1899-ben megalapította a Skoda gyár elődjét. A történet másik két szereplője, Vaclav Laurin és Vaclav Klement elsősorban kerékpár gyártásával foglalkozó vállalatot alapítottak 1895-ben. Bár a két üzem egybeolvadása 1911-ben megtörtént, a Skoda nevet 1929-ben kapta meg. A futószalagokról 1945-ben gördült ki az első személyautó, a Skoda 1101-es. A gyár 1946-os államosítása némileg kerékbe törte a gyár fejlődését, hiszen a pártvezetés utasítása szerint csak meghatározott számú Skoda, illetve Tatra típusú személygépkocsi készülhetett el a Skoda gyárban. Az 50-es évek utáni legismertebb modellek a Skoda Spartak, Octavia és a Felicia voltak. 1991-ben a Skoda csatlakozott a Volkswagen Csoporthoz, a Volkswagen és a Seat mellett a triumvirátus harmadik tagja lett.

Az oldal kulcsszavai
skoda tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó skoda, cam tetőcsomagtartó skoda, tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó Budapest, tetőcsomagtartó árak

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Kapcsolatfelvétel


Az alábbiakban a tetőcsomagtartókkal és a weblappal kapcsolatos általános kérdéseket, észrevételeket várjuk.
Kérjük, e-mail címét és telefonszámát is küldje el nekünk, hogy minél előbb fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, választ tudjunk adni kérdésére.

 
Név*:
 
Telefon*:
 
E-mail cím*:
  Ebbe a mezőbe kérjük, NE ÍRJON semmit. Ha bármit ír bele, a teljes megkeresése törlésre kerül, nem kapunk semmilyen értesítést üzenetéről.
Megjegyzés:  

>>
 
Oldaltérkép