Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Octavia III
A Skoda Octavia az a Skoda modell, mely amellett hogy számos rangos nemzetközi és hazai elismerést sepert be, még Skoda eladási rekordokat is döngetett. A Volkswagen technológia alapján készített Skoda Octavia elnevezésénél a tervezők visszanyúltak a múltba: már az 1960-as években is forgalmaztak Skoda-t Octavia elnevezéssel. Az első Octavia 1994-ben hagyta el a Skoda gyárat. Hatalmas népszerűségét elsősorban a jó ár-érték arányának, megbízhatóságának, illetve időtálló megjelenésének köszönhette. 1999-ben piacra dobták a 4x4 kerék meghajtású Octavia Combi-t, 2001-ben pedig az eredeti modell dizájnosabb változatát. 2004-ben kijött a második generációs Skoda Octavia, mit sem halványítva elődje fényén. Az új Octavia-n megjelenésében és a független hátsó felfüggesztésben hajtottak végre módosításokat. A Skoda Octavia két generációja tovább él egymás mellett. Európa egyes területein, illetve Ázsiában az első generációs Octavia Skoda Octavia Tour néven szaladgál az utakon, míg az ifjabb megtartotta az Octavia nevet. Kivéve Indiát, ahol Skoda Laura-ként árusítják.

Az oldal kulcsszavai
praktikus tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó, octavia tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, skoda octavia tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartók skodára

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Octavia III

4 ajtós, szedán, 2009-től


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Octavia autóra


Skoda Octaviára szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Thule ismertetés


Thule 750 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott Rapid System talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet egy autóspecifikus szerelő kitet és a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 544-es zárszettel.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.
Thule 544 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.

Tetőcsomagtartó ajánlataink


Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Octavia, 4 ajtós, szedán, 2009-től gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System Tetőcsomagtartó talpszett 35 500 Ft
T769 Thule 127 cm-es acél keresztrúd pár 13 600 Ft
T1594 Thule autóspecifikus szerelő kit 11 500 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
60 600 Ft


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Octavia, 4 ajtós, szedán, 2009-től gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 35 500 Ft
T869 Thule 127 cm-es, alumínium tetőcsomagtartó keresztrúd 24 990 Ft
T1594 Thule autóspecifikus szerelő kit 11 500 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
71 990 Ft


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép