Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Superb
A Skoda Superb 2008-as megjelenésével a Skoda betört a limuzinok piacára is. A konkurenciát az Opel Vectra, valamint a Ford Mondeo jelentette, "házon belül" pedig a Volkswagen Phaeton-nal kell megküzdenie. Nem kiegyenlített küzdelem ez: bár a Superb semmivel sem rosszabb, mint a Phaeton, a presztízs miatt a Superb örök második lehet csupán. Mindenesetre, akik igazán megbízható, jó autót szeretnének, és elsődleges céljuk nem a márkajelzés, akkor érdemes a Superb-t választaniuk. Miért jobb a Superb, mint a Phaeton? Pl. mert sokkal tágasabb, kiválóan alkalmas családi autónak is. A Superb-vel eredetileg a cégvezetőket célozták meg, de a családok is kiválóan megtalálják számításaikat.

Az oldal kulcsszavai

skoda tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó skodára, skoda superb tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó skodára, tetőcsomagtartó kedvezményesen


Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Superb

4 ajtós, szedán, 2008-tól


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Superb autóra


Skoda Superbre szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Thule ismertetés


Thule 750 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott Rapid System talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet egy autóspecifikus szerelő kitet és a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 544-es zárszettel.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.
Thule 544 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.

Tetőcsomagtartó ajánlataink


Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Superb, 4 ajtós, szedán, 2008-tól gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System Tetőcsomagtartó talpszett 38 175 Ft
T769 Thule 127 cm-es acél keresztrúd pár 16 700 Ft
T1495 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
68 376 Ft


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Superb, 4 ajtós, szedán, 2008-tól gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 38 175 Ft
T869 Thule 127 cm-es, alumínium tetőcsomagtartó keresztrúd 35 965 Ft
T1495 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
87 640 Ft


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép