Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Octavia II
A Skoda Octavia első generációja 1996-ban jött ki a Skoda gyárból, és hatalmas népszerűségnek örvendett. A Skoda Octavia elnevezés nem új keletű, már az 1960-as években készült Skoda modell ilyen elnevezéssel. A Skoda Octavia Volkswagen technológia alapján készült, többféle verzióban adták ki. A 4x4 kerék meghajtású Skoda Octavia Combi 1999-ben, míg ennek fazonírozott verziója 2001-ben debütált. A modell hatalmas sikert aratott. Olyannyira, hogy a Skoda Octavia második generációjának megjelenésével sem hagytak fel a gyártásával. A Skoda Octavia sikerét a jó ár-érték arányának, időtálló külsejének és megbízhatóságának köszönheti. Németországban, Európa más részein, illetve Ázsiában az első generációs Octavia-t Skoda Octavia Tour néven vezették be a piacra, míg a második generációs Octavia Skoda Octavia néven él tovább. Indiában az új Octavia Laura néven fut. A 2004-ben kiadott második generációs Skoda Octavia legjellegzetesebb újítása elődjéhez képest a dinamikusabb vonalvezetésben és a független hátsó felfüggesztésben rejlik.

Az oldal kulcsszavai
skoda octavia tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó, octavia tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó akció, tetőcsomagtartó kiárusítás

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Octavia II

5 ajtós, kombi, tetőkorláttal, 2004-től 2008-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Octavia autóra


Skoda Octaviára szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus SW tetőcsomagtartó rögzítő tetőkorlátra 2154
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpszettet tartalmaz, melyeknek anyaga acél és thermoplasztikus műanyag kombinációja. A gépjárművel érintkező felületeket lágy PVC anyaggal vonták be. A szett tartalmazza a zárbetét szettet is. Teherbírása 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi SW kompakt tetőcsomagtaró rögzítő tetőkorlátra 1810
Felszerelhető minden olyan típusra, amelynek tetőkorlát keresztmetszeti szélessége nem haladja meg a 6 centimétert. Zárhatóvá a 1804-es cikkszámú zárbetét szettel lehet tenni. A keresztrudakat is tartalmazza a szett. Teherbírása: 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertető


Thule 775 Crossroad tetőcsomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 20 és 68 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Thule 757 tetőcsomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 22 és 55 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.


Tetőcsomagtartó ajánlataink
Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Octavia II., 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2004-től 2008-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett 38 175 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél keresztrúd pár  17 730 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 55 905 FtThule Crossroad tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Octavia II., 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2004-től 2008-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T775 Thule Crossroad tetőcsomagtartó talpszett 38 175 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél keresztrúd pár  17 730 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 55 905 Ft


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Octavia II., 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2004-től 2008-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett  38 175 Ft
T861 Thule 120 cm-es, alumínium keresztrúd pár 35 965 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 74 140 Ft


Thule Crossroad tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Octavia II, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2004-től 2008-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T775 Thule Crossroad tetőcsomagtartó talpszett 38 175 Ft
T861 Thule 120 cm-es, alumínium keresztrúd pár  35 965 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 74 140 Ft


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép