Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Octavia I
A Skoda Octavia az a Skoda modell, mely amellett hogy számos rangos nemzetközi és hazai elismerést sepert be, még Skoda eladási rekordokat is döngetett. A Volkswagen technológia alapján készített Skoda Octavia elnevezésénél a tervezők visszanyúltak a múltba: már az 1960-as években is forgalmaztak Skoda-t Octavia elnevezéssel. Az első Octavia 1994-ben hagyta el a Skoda gyárat. Hatalmas népszerűségét elsősorban a jó ár-érték arányának, megbízhatóságának, illetve időtálló megjelenésének köszönhette. 1999-ben piacra dobták a 4x4 kerék meghajtású Octavia Combi-t, 2001-ben pedig az eredeti modell dizájnosabb változatát. 2004-ben kijött a második generációs Skoda Octavia, mit sem halványítva elődje fényén. Az új Octavia-n megjelenésében és a független hátsó felfüggesztésben hajtottak végre módosításokat. A Skoda Octavia két generációja tovább él egymás mellett. Európa egyes területein, illetve Ázsiában az első generációs Octavia Skoda Octavia Tour néven szaladgál az utakon, míg az ifjabb megtartotta az Octavia nevet. Kivéve Indiát, ahol Skoda Laura-ként árusítják.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó tetőkorlátos skodára, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, akciós tetőcsomagtartó, skoda octavia tetőcsomagtartó, octavia tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartók, skoda tetőcsomagtartó

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Octavia I

5 ajtós, kombi, tetőkorláttal, 1998-2004-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Octavia autóra


Skoda Octaviára szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus SW tetőcsomagtartó rögzítő tetőkorlátra 2154
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpszettet tartalmaz, melyeknek anyaga acél és thermoplasztikus műanyag kombinációja. A gépjárművel érintkező felületeket lágy PVC anyaggal vonták be. A szett tartalmazza a zárbetét szettet is. Teherbírása 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi SW kompakt tetőcsomagtaró rögzítő tetőkorlátra 1810
Felszerelhető minden olyan típusra, amelynek tetőkorlát keresztmetszeti szélessége nem haladja meg a 6 centimétert. Zárhatóvá a 1804-es cikkszámú zárbetét szettel lehet tenni. A keresztrudakat is tartalmazza a szett. Teherbírása: 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertető


Thule 775 Crossroad tetőcsomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 20 és 68 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Thule 757 tetőcsomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 22 és 55 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.


Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Octavia I., 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 1998-2004-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett 38 175 Ft
T760 Thule 108 cm-es, acél keresztrúd pár  17 730 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 55 905 FtThule Crossroad tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Octavia I., 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 1998-2004-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T775 Thule Crossroad tetőcsomagtartó talpszett 38 175 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél keresztrúd pár  17 730 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 55 905 Ft


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Octavia I., 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 1998-2004-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett  38 175 Ft
T860 Thule 108 cm-es, alumínium keresztrúd pár 35 965 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 74 140 Ft


Thule Crossroad tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Octavia I, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 1998-2004-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T775 Thule Crossroad tetőcsomagtartó talpszett 38 175 Ft
T861 Thule 120 cm-es, alumínium keresztrúd pár  35 965 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 74 140 Ft


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép