Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Octavia I
A Skoda Octavia első generációja 1996-ban jött ki a Skoda gyárból, és hatalmas népszerűségnek örvendett. A Skoda Octavia elnevezés nem új keletű, már az 1960-as években készült Skoda modell ilyen elnevezéssel. A Skoda Octavia Volkswagen technológia alapján készült, többféle verzióban adták ki. A 4x4 kerék meghajtású Skoda Octavia Combi 1999-ben, míg ennek fazonírozott verziója 2001-ben debütált. A modell hatalmas sikert aratott. Olyannyira, hogy a Skoda Octavia második generációjának megjelenésével sem hagytak fel a gyártásával. A Skoda Octavia sikerét a jó ár-érték arányának, időtálló külsejének és megbízhatóságának köszönheti. Németországban, Európa más részein, illetve Ázsiában az első generációs Octavia-t Skoda Octavia Tour néven vezették be a piacra, míg a második generációs Octavia Skoda Octavia néven él tovább. Indiában az új Octavia Laura néven fut. A 2004-ben kiadott második generációs Skoda Octavia legjellegzetesebb újítása elődjéhez képest a dinamikusabb vonalvezetésben és a független hátsó felfüggesztésben rejlik.

Az oldal kulcsszavai
praktikus tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó, octavia tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, skoda octavia tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartók skodára

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Octavia I

5 ajtós, kombi, 1998-2004-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Octavia autóra


Skoda Octaviára szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40018
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi komplett tetőcsomagtartó szett 1800
Ajánlott esőcsatornás és esőcsatorna nélküli autókra. Kb. 200 féle autótípusra szerelhető fel. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges kiegészítőket. Zárhatóvá tehető a 1804-es zárkészlettel. A teherhordó síkon gumibetétes acél keresztrúd pár, fekete rielsan bevonattal. A rúdak keresztmetszete 33x30mm. Teherbírása 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertetés


Thule 4305 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott egyedi komplett tetőcsomagtartó szett. A csomag tartalmaz 4 darab talpszettet, 2 speciális hosszúságú keresztrudat, zárbetét szettet. Csak acél keresztrúddal szerelhető az autó tetejére és csak a Skoda Octavia és Seat Toledo meodelleknél alkalmazható.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule kompakt tetőcsomagtartó rendszer, Skoda Octavia I., 5 ajtós, kombi, 1998-2004-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T4305 Thule kompakt tetőcsomagtartó rendszer  43 180 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen
43 180 FtA fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.


   


 
Oldaltérkép