Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Felicia
Skoda Felicia Pick-up alias Volkswagen Caddy Pick-up? Pontosan. A Skoda Felicia Pick-up verziója egyes országokban Volkswagen Caddy-ként futott. 1991-ben a Skoda beolvadt a Volkswagen Csoportba, és tulajdonképpen az 1994-ben kiadott Skoda Felicia volt a legelső Volkswagen fejlesztés. Alapjául a Skoda Favorit szolgált, csak szebb dizájnban és szélesebb motorválasztékban volt kapható. A Skoda Favorit-hoz hasonlóan nem csak személygépkocsi formában, hanem haszongépjármű változatban is elérhetővé vált. A már fent említett Skoda Pick-up-on kívül a Skoda Favorit Forman alapjait örökölve elkészítették a Skoda Felicia Combi-t is. A Skoda Felicia esetében egy igazán népszerű autóról van szó, mellyel a Skoda végérvényesen betört a nyugat-európai piacokra is. 1998-ban elnyerte a JD Power vevőelégedettségi felmérésén a legjobb gyártó címet. Gyártását 2001-ben fejezték be a Skoda Fabia megjelenése után egy évvel. Sikere már az 1960-as években is megkérdőjelezhetetlen: a Skoda 1960-ban előrukkolt névrokonával, mely egy kétajtós, sport kivitelű Felicia volt, és ugyanakkor népszerűségnek örvendett, mint 1994-es utódja.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartók skodákra, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, skoda felicia tetőcsomagtartó, felicia tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó akció

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Felicia

5 ajtós, kombi, tetőkorláttal, 1996-2001-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Felicia autóra


Skoda Feliciára szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus SW tetőcsomagtartó rögzítő tetőkorlátra 2154
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpszettet tartalmaz, melyeknek anyaga acél és thermoplasztikus műanyag kombinációja. A gépjárművel érintkező felületeket lágy PVC anyaggal vonták be. A szett tartalmazza a zárbetét szettet is. Teherbírása 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi SW kompakt tetőcsomagtaró rögzítő tetőkorlátra 1810
Felszerelhető minden olyan típusra, amelynek tetőkorlát keresztmetszeti szélessége nem haladja meg a 6 centimétert. Zárhatóvá a 1804-es cikkszámú zárbetét szettel lehet tenni. A keresztrudakat is tartalmazza a szett. Teherbírása: 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertető


Thule 757 tetőcsomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 22 és 55 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.


Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Felicia, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 1996-2001-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett 35 000 Ft
T760 Thule 108 cm-es, acél keresztrúd pár  13 600 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen  48 600 FtThule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Felicia, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 1996-2001-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett 35 000 Ft
T860 Thule 108 cm-es, alumínium keresztrúd pár  24 990 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 59 990 Ft


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép