Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Megrendelés
Hallott Ön Vaclav Laurin-ról és Vaclav Klement-ről? A két úriember a Skoda előfutárának tekinthető gyárat alapítottak 1895-ben, mely kezdetben kerékpárok gyártásával foglalkozott. 1899-ben, Emil Škoda - a történet másik kulcsfigurája - személygépjárművek gyártásába kezdett, mely az első világháború idején kiegészült a fegyvergyártással. Bár a két üzem egybeolvadása 1911-ben megtörtént, a Skoda nevet 1929-ben kapta meg. A futószalagokról 1945-ben gördült ki az első személyautó, a Skoda 1101-es. A termelést némileg megakasztotta az 1948-as államosítás; a pártvezetés verdiktje szerint a meghatározott számú Skoda személygépkocsi mellett Tatra autók készülhettek. Az 50-es évek utáni legismertebb modellek a Skoda Spartak, Octavia és a Felicia voltak. 1991-ben a Skoda is a triumvirátus tagja lett: a Seat és a Volkswagen mellett jelenleg a Volkswagen csoport harmadik tagja.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó megrendelés, skoda tetőcsomagtartó megrendelés, thule tetőcsomagtartó skodára, rendelés tetőcsomagtartó skoda

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Megrendéles


Az alábbiakban a számlázási, illetve szállítási adatok megadása után megrendelheti a kiválasztott tetőcsomagtartó típust.
A csomagküldés Budapesten és 30 km-es körzetén belül, 15 000 Ft feletti rendelés esetén díjmentes. Vidéki kiszállítás esetén a csomagküldési díj bruttó 2 990 Ft.


 
Elérhetőség:

Név*:
 
Telefon*:
 
E-mail cím*:
 
 

Számlázási adatok:

Irányítószám*:
 
Település*:
 
Utca, házszám*:
 

Átvétel módja*:

Átvétel módja:
    
 
 


Szállítási adatok: ugyanaz mint a számlázási adatok

Irányítószám*:
 
Település*:
 
Utca, házszám*:
 
 

Fizetés módja*:
 
Ebbe a mezőbe kérjük, NE ÍRJON semmit. Ha bármit ír bele, a teljes megkeresése törlésre kerül, nem kapunk semmilyen értesítést üzenetéről.
Megjegyzés:  
 

 
Oldaltérkép