Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Megrendelés
Mi a közös Vaclav Klement-ben és Emil Škoda-ban? A Skoda. Bár a két mérnök tevékenysége a XIX. század végén elkülönült egymástól, a két gyár 1911-ben egyesült és 1929-től Skoda néven ismert. Az I. világháború idején a Skoda - részben az állami megrendeléseket teljesítve - autógyártás mellett fegyvergyártással foglalkozott. 1945-ben a Skoda gyár előrukkolt legújabb modelljével, a Skoda 1101-essel, mely a Skoda történelme során az egyik legsikeresebb Skoda modell volt egyben. A gyár 1946-os államosítása némileg kerékbe törte a gyár fejlődését, hiszen a pártvezetés utasítása szerint csak meghatározott számú Skoda, illetve Tatra típusú személygépkocsi készülhetett el a Skoda gyárban. Az államosítás időszakának legsikeresebb modelljei a Spartak, az Octavia és a Felicia voltak. 1990-ben a Skoda teljes arculatváltáson esett át: a Seat, illetve a Volkswagen mellett a Volkswagen Csoport tagja lett.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó megrendelés, skoda tetőcsomagtartó megrendelés, thule tetőcsomagtartó skodára, rendelés tetőcsomagtartó skoda

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Megrendéles


Az alábbiakban a számlázási, illetve szállítási adatok megadása után megrendelheti a kiválasztott tetőcsomagtartó típust.
A csomagküldés Budapesten és 30 km-es körzetén belül, 15 000 Ft feletti rendelés esetén díjmentes. Vidéki kiszállítás esetén a csomagküldési díj bruttó 2 990 Ft.


 
Elérhetőség:

Név*:
 
Telefon*:
 
E-mail cím*:
 
 

Számlázási adatok:

Irányítószám*:
 
Település*:
 
Utca, házszám*:
 

Átvétel módja*:

Átvétel módja:
    
 
 


Szállítási adatok: ugyanaz mint a számlázási adatok

Irányítószám*:
 
Település*:
 
Utca, házszám*:
 
 

Fizetés módja*:
 
Ebbe a mezőbe kérjük, NE ÍRJON semmit. Ha bármit ír bele, a teljes megkeresése törlésre kerül, nem kapunk semmilyen értesítést üzenetéről.
Megjegyzés:  
 

 
Oldaltérkép