Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Megrendelés
1991-től a Skoda a Volkswagen Csoport tagja. Története azonban ennél sokkal régebbi; 1895-re nyúlik vissza. Ekkora két mérnök Vaclav Laurin és Vaclav Klement L& K gyára leginkább kerékpárok gyártására szakosodott. A történet másik szereplője, Emil Škoda gyára személyautókat, és az I. világháború idején főleg fegyvereket gyártott. A két vállalat 1911-ben egyesült, de csak 1929 óta fut Skoda néven. Az első gépjármű, a Skoda 1101-es 1945-ben gurult ki a Skoda gyárból, és hatalmas népszerűségre tett szert. A Skoda fejlődését azonban keresztbe törte a gyár államosítása 1946-ban. A pártvezetés utasításának megfelelően meghatározott számú Skoda és Tatra gépjármű kerülthetett csak ki a Skoda gyárból. A rendszerváltás előtti évek legsikeresebb modelljei a Skoda Spartak, a Skoda Octavia és a Skoda Felicia voltak.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó megrendelés, skoda tetőcsomagtartó megrendelés, thule tetőcsomagtartó skodára, rendelés tetőcsomagtartó skoda

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Megrendéles


Az alábbiakban a számlázási, illetve szállítási adatok megadása után megrendelheti a kiválasztott tetőcsomagtartó típust.
A csomagküldés Budapesten és 30 km-es körzetén belül, 15 000 Ft feletti rendelés esetén díjmentes. Vidéki kiszállítás esetén a csomagküldési díj bruttó 2 990 Ft.


 
Elérhetőség:

Név*:
 
Telefon*:
 
E-mail cím*:
 
 

Számlázási adatok:

Irányítószám*:
 
Település*:
 
Utca, házszám*:
 

Átvétel módja*:

Átvétel módja:
    
 
 


Szállítási adatok: ugyanaz mint a számlázási adatok

Irányítószám*:
 
Település*:
 
Utca, házszám*:
 
 

Fizetés módja*:
 
Ebbe a mezőbe kérjük, NE ÍRJON semmit. Ha bármit ír bele, a teljes megkeresése törlésre kerül, nem kapunk semmilyen értesítést üzenetéről.
Megjegyzés:  
 

 
Oldaltérkép