Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Favorit
Emlékeznek még a Skoda Favorit és a Lada Samara időszakára? Az utakon ezen a két autótípuson kívül Ladával, Trabanttal, és néhány nyugati autóval találkozhattunk. A két autó konkurálásának pikantériáját a nyugati "hátszél" adta: a Lada Samara a Porsche, míg a Skoda Favorit a Volkswagen támogatását élvezte. 1991 a Volkswagen és a Skoda Favorit összeolvadása az első Volkswagen technológiájú autót 1994-ben, a Skoda Felicia megjelenésekor eredményezte. A kieső négy év egyetlen Skoda fejlesztése a Skoda Felicia volt, melyet ötajtós (Forman) és puttonyos (Pick-up) kivitelben egyaránt piacra dobtak. A Skoda Favorit végsebessége elérte a 140 km/h-t és 1300 cm3-es motorral szerelték fel. A Skoda Favorit 1992-ben átalakuláson esett át, melyen érzékelhető a Volkswagen-hatás: katalizátorral, 6 éves korrózióvédelemmel és hátsó ablaktörlőkkel egészítették ki. A modernizálás mellett persze gondosan ügyeltek arra, hogy a Skoda Favorit ne veszítse el több, mint 100 éves hagyományait: a Skoda-kerekek, valamint a kormánykerék formája hamisítatlan Skoda-jellegű maradt.

Az oldal kulcsszavai
favorit tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó olcsón, thule tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó, skoda favorit tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó 5 év garanciával

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Favorit

5 ajtós, kombi, tetőkorláttal, 1993-1994-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Favorit autóra


Skoda Favoritra szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus SW tetőcsomagtartó rögzítő tetőkorlátra 2154
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpszettet tartalmaz, melyeknek anyaga acél és thermoplasztikus műanyag kombinációja. A gépjárművel érintkező felületeket lágy PVC anyaggal vonták be. A szett tartalmazza a zárbetét szettet is. Teherbírása 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi SW kompakt tetőcsomagtaró rögzítő tetőkorlátra 1810
Felszerelhető minden olyan típusra, amelynek tetőkorlát keresztmetszeti szélessége nem haladja meg a 6 centimétert. Zárhatóvá a 1804-es cikkszámú zárbetét szettel lehet tenni. A keresztrudakat is tartalmazza a szett. Teherbírása: 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertető


Thule 757 tetőcsomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 22 és 55 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.


Tetőcsomagtartó ajánlataink


Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Favorit, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 1993-1994-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett 35 000 Ft
T760 Thule 108 cm-es, acél keresztrúd pár  13 600 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 48 600 Ft


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Favorit, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 1993-1994-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett 35 000 Ft
T860 Thule 108 cm-es, alumínium keresztrúd pár  24 990 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 59 990 Ft


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép