Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Favorit
A Volkswagen-nel kötött házasság első négy évében az egyetlen Skoda modell a Skoda Favorit volt. Az első Volkswagen alapú autóra 1994-ig, a Skoda Felicia megjelenéséig várni kellett, azonban a Skoda hívek nem maradtak Skoda nélkül: a Skoda Favorit ötajtós kivitelben (Skoda Forman) és puttonyos verzióban (Skoda Pick-up) is kapható volt. A Skoda Favorit 1992-ben esett át nagyobb fejlesztésen: katalizátorral, korrózióvédelemmel, hátsó ablaktörlővel szerelték fel. A Skoda Favorit modernizációját azonban a cseh hagyományokkal ötvözték, így néhány Skoda jelleg (kormánykerék formája, Skoda-kerekek stb.) továbbra is megmaradt. A Skoda Favorit az első olyan Skoda modell, mely szakított a már pár évvel ezelőtt is elavult, de a Skoda által sokáig erőltetett hagyománnyal: a motort és a hajtást az autó elejében helyezték el. Ha visszagondolunk a magyar Skoda Favorit-os időszakra, látható, hogy a Skoda Favorit nagy vetélytársa a Lada Samara volt. A két "keleti" modellt a nagy testvérek támogatták Nyugatról: a Skoda Favorit a Volkswagen támogatását élvezte, míg a Lada Samara-t a Porsche dotálta. A korabeli ítészek szerint a Skoda Favorit és a Lada Samara technikai paraméterei hasonló kidolgozottsággal jelentek meg, a Skoda Favorit a finomabb, praktikusabb megoldásokkal vitte a prímet. A Skoda Favorit GLX modellt 1300 cm3-es motorral látták el, melynek végsebessége elérte a 140 km/h-t.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó akciók, tetőcsomagtartó kiárusítás, tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, favorit tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, skoda favorit tetőcsomagtartó,

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Favorit

5 ajtós, ferdehátú, 1990-1994-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Favorit autóra


Skoda Favoritra szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40014
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, fekete 2850
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, alu 2855
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi komplett tetőcsomagtartó szett 1800
Ajánlott esőcsatornás és esőcsatorna nélküli autókra. Kb. 200 féle autótípusra szerelhető fel. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges kiegészítőket. Zárhatóvá tehető a 1804-es zárkészlettel. A teherhordó síkon gumibetétes acél keresztrúd pár, fekete rielsan bevonattal. A rúdak keresztmetszete 33x30mm. Teherbírása 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertetés


Thule 750 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott Rapid System talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet egy autóspecifikus szerelő kitet és a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 544-es zárszettel.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.
Thule 544 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.


Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Favorit, 5 ajtós, ferdehátú, 1990-1994-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System Tetőcsomagtartó talpszett 35 500 Ft
T761 Thule 120 cm-es acél keresztrúd pár 13 600 Ft
T1055 Thule autóspecifikus szerelő kit  11 166 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
60 267 Ft

Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Favorit, 5 ajtós, ferdehátú, 1990-1994-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 35 500 Ft
T861 Thule 120 cm-es, alumínium tetőcsomagtartó keresztrúd 24 990 Ft
T1055 Thule autóspecifikus szerelő kit 11 166 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
60 490 Ft

A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép