Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Fabia
A Skoda Fabia a Skoda Felicia által kijelölt sikeres nyomvonalon haladt tovább. 2001-ben a Volkswagen csoport leállt a Felicia gyártásával, helyébe a Skoda Fabia lépett. A Skoda Fabia fejlesztése során szinte valamennyi Skoda jellegzetességét elvesztette (kivételt képez az 1.4-es "MPI" motor, melyet már a Skoda 120 és a Skoda Favorit kapcsán is felhasználtak), és Volkswagen-technológia alapján készült. Éppen e technológiában rejlik a Skoda Fabia egyik előnye: ugyanolyan jó konstrukciójú autóról van szó, mint a Volkswagenek esetében, csak a Skoda Fabia olcsóbb. A Fabia az alap ötajtós kivitelen kívül kombi valamint sedan változatban is kapható volt. A Favorit-tól elsősorban a szélesebb motor választékban különbözött, hiszen az 1.2 motortól kezdve az 1.9 TDi -ig széles a spektrum. Az első alakításon 2005-ben esett át, amikor megújult lámpa rendszerrel és új kormánnyal dobták piacra. A második generációs Skoda Fabia 2007-ben debütált a Genfi Autó Kiállításon, mely elődjeitől az elegánsabb vonalvezetésben és a nagyobb méretben különbözött. És hogy mit hozott a konyhára a Fabia? Három egymást követő évben elnyerte a What Car? "Legjobb szupermini" díját, valamint több ország szaklapja is az év autójának választotta.

Az oldal kulcsszavai
cam tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, skoda fabia tetőcsomagtartó, fabia tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó rendelés, tetőcsomagtartó árak

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Fabia

5 ajtós, ferdehátú, 2007-től


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Fabia autóra


Skoda Fabiára szerelhető csomagtartó rendszerekről


Cam csomagtartó ismertetés


CAM Totus csomagtartó rögzítő 40101
Az olasz CAM cég által gyártott csomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule csomagtartó ismertetés


Thule 750 csomagtartó talpszett
A svéd Thule cég által gyártott Rapid System talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet egy autóspecifikus szerelő kitet és a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 544-es zárszettel.
Négyzetes Thule csomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a csomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a csomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.
Thule 544 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.


Tetőcsomagtartó ajánlataink


Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Fabia, 5 ajtós, ferdehátú, 2007-től gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár   
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 38 175
T769 Thule 127 cm-es acél keresztrúd pár 16 700
T1599 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400
Összesen (zárszett nélkül)       68 376


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Fabia, 5 ajtós, ferdehátú, 2007-től gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár  
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 38 175
T869 Thule 127 cm.es alumínium keresztrúd pár 35 965
T1599 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400
Összesen (zárszett nélkül)        87 640


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép