Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Fabia
A Skoda Fabia-val 2001-ben rukkolt elő a Volkswagen Csoport, mely a Skoda Felicia utódja volt. A Skoda Felicia-hoz hasonlóan a Skoda Fabia is egy rendkívül sikeres modellnek mondható, két okból. Egyrészt teljes egészében Volkswagen fejlesztésű autóról van szó, melynek során nem túl sok Skoda jelleget őriztek meg a Skoda Fabia-ban (eltekintve az 1.4-es "MPI" motortól, melyet már a Skoda 120 és a Skoda Favorit kapcsán is alkalmaztak), ellenben a kategóriájában olcsóbb volt, mint a hasonló kaliberű Volkswagen családtagok. Másfelől a szuperminik között az egyik legmegbízhatóbb autó is egyben. Sikerét különféle díjakkal honorálták: több ország autós magazinja választotta az év autójának, és bezsebelhette a What Car? "Legjobb szupermini" díját. A Skoda Favorit-hoz hasonlóan a Skoda Fabia is kapható volt a hagyományos ötajtós kivitelen kívül combi és sedan változatban is. A motor választékában sem érezhettek hiányt a Skoda rajongók: az 1.2 motortól kezdve az 1.9 TDi -ig széles volt a spektrum. Az első fazonigazítást 2005-ben hajtották végre, melynek során a Skoda Fabia új lámpákkal és kormánnyal gazdagodott, 2007-ben pedig, a Genfi Autó Kiállításon mutatták be a Skoda Fabia második generációját, mely elődjétől a modernebb, dinamikusabb vonalvezetésben, illetve a nagyobb méretében különbözött.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, akciós tetőcsomagtartó, olcsó tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, fabia tetőcsomagtartó, skoda fabia tetőcsomagtartó

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Fabia

5 ajtós, kombi, tetőkorláttal, 2000-2007-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Skoda Fabia autóra


Skoda Fabiára szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus SW tetőcsomagtartó rögzítő tetőkorlátra 2154
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpszettet tartalmaz, melyeknek anyaga acél és thermoplasztikus műanyag kombinációja. A gépjárművel érintkező felületeket lágy PVC anyaggal vonták be. A szett tartalmazza a zárbetét szettet is. Teherbírása 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi SW kompakt tetőcsomagtaró rögzítő tetőkorlátra 1810
Felszerelhető minden olyan típusra, amelynek tetőkorlát keresztmetszeti szélessége nem haladja meg a 6 centimétert. Zárhatóvá a 1804-es cikkszámú zárbetét szettel lehet tenni. A keresztrudakat is tartalmazza a szett. Teherbírása: 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertető


Thule 775 Crossroad tetőcsomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 20 és 68 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Thule 757 tetőcsomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 22 és 55 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.


Tetőcsomagtartó ajánlataink


Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Fabia, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2000-2007-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár       
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett 35 000
T760 Thule 108 cm-es, acél keresztrúd pár 13 600
Zár Alaptartozék
Összesen 48 600

Thule Crossroad tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Fabia, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2000-2007-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár         
T775 Thule Crossroad tetőcsomagtartó talpszett 43 000
T760 Thule 108 cm-es, acél keresztrúd pár 13 600
Zár Alaptartozék
Összesen 56 600


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Fabia, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2000-2007-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár          
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető tetőcsomagtartó talpszett 35 000
T860 Thule 108 cm-es, alumínium keresztrúd pár 24 990
Zár Alaptartozék
Összesen 59 990


Thule Crossroad tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Fabia, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2000-2007-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár         
T775 Thule Crossroad tetőcsomagtartó talpszett 43 000
T860 Thule 108 cm-es, alumínium keresztrúd pár 24 990
Zár Alaptartozék
Összesen 67 990


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép