Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Skoda Fabia
A Skoda Felicia gyártását 2001-ben befejezték, utódja a Skoda Fabia lett. A Skoda Felicia-hoz hasonlóan a Skoda Fabia is egy rendkívül sikeres modellnek mondható, melyet hűen tükröz, hogy több ország autós újsága az év autójának választotta, valamint az autó három egymás követő évben zsebelhette be a What Car? "Legjobb szupermini" díját. De minek is köszönhette a Skoda Fabia a sikert? A Skoda Fabia-t ugyanazon technológia alapján gyártották, mint a Volkswagen hasonló modelljeit, de jóval olcsóbban meg lehetett vásárolni. A Fabia másik előnye, hogy kategóriájának egyik legbiztonságosabb autója. A Skoda Fabia gyártását 2001-ben kezdték el, ötajtós, kombi, valamint elegánsabb sedan változatban szintén kapható volt. A vásárlónak a Fabia motorválasztékát illetően sem lehetett hiányérzetük: az 1.2-től egészen az 1.9 TDi -ig kedvükre válogathattak. A Skoda Fabia nem sok hagyományt őrzött meg a Skoda évszázados múltjából: egyetlen jellegzetességként a Skoda 1.4-es "MPI" motort hagyták meg, melyet a Skoda 120-asban és a Skoda Favorit-ban is felhasználtak. Az első ráncfelvarráson 2005-ben esett át a Fabia, melynek következtében új kormánykerékkel és megújult lámpákkal látták el. A Skoda Fabia második generációja a 2007-es Genfi Autó Kiállításon debütált. A legfeltűnőbb eltérés, akár az alap, akár a kombi kivitelt nézzük, a megnövekedett terek és a megnövelt Skoda Fabia nagyság.

Az oldal kulcsszavai
skoda tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó skodára, skoda fabia tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó fabiara, tetőcsomagtartó kedvezményesen

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Skoda Fabia

4 ajtós, szedán, fixponttal, 2001-től 2007-ig


Skoda Fabiára szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40052
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40014
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, fekete 2850
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, alu 2855
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertetés


Thule 753 tetőcsomagtartó talp
A svéd Thule cég által gyártott 753 cikszámú csomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz. Ez a csomagtartó talp abban az esetben felel meg az Ön autójára, ha az autón fix rögzítési pont található. E rögzítési pont esetenként az autó tetején, gumitakaró alá rejtve heyezkedik el. Bizonyos típusoknál a fixpont az ajtónyílás felső részén, a gumiprofil mögött van. A tetőcsomagtartóhoz két típusból választható keresztrúd. A talpak magassága 8 cm.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit. Az autó tetején elhelyezkedő négy fixponthoz rögzíti a tetőcsomagtartót. Általában csavaros vagy karmos, illetve T-profilos rögzítési móddal rendelkeznek ezek a szerelő kitek.


Tetőcsomagtartó ajánlataink

Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Skoda Fabia, 4 ajtós, szedán, fixpontos, 2001-től 2007-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár        
T753 Thule Rapid Fixpontos tetőcsomagtartó talpszett, 8 cm magasságú 32 816
T760 Thule 108 cm-es, acél keresztrúd pár 13 600
T3003 Thule autóspecifikus szerelő kit  14 500
Zár Alaptartozék
Összesen 60 916


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Skoda Fabia, 4 ajtós, szedán, fixpontos, 2001-től 2007-ig gyártott autóra

Cikkszám                                   Megnevezés Bruttó ár        
T753 Thule Rapid Fixpontos tetőcsomagtartó talpszett, 8 cm magasságú 32 816
T860 Thule 108 cm-es, alumínium keresztrúd pár 24 990
T3003 Thule autóspecifikus szerelő kit  14 500
Zár Alaptartozék
Összesen 72 305


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép