Skoda-tetőcsomagtartó.hu - Thule tetőcsomagtartó és CAM tetőcsomagtartó megoldások Skodákhoz. Skoda tetőcsomagtartó akár házhoz szállítással is.


Skoda-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel


Kapcsolat
1991-től a Skoda a Volkswagen Csoport tagja. Története azonban ennél sokkal régebbi; 1895-re nyúlik vissza. Ekkora két mérnök Vaclav Laurin és Vaclav Klement L& K gyára leginkább kerékpárok gyártására szakosodott. A történet másik szereplője, Emil Škoda gyára személyautókat, és az I. világháború idején főleg fegyvereket gyártott. A két vállalat 1911-ben egyesült, de csak 1929 óta fut Skoda néven. Az első gépjármű, a Skoda 1101-es 1945-ben gurult ki a Skoda gyárból, és hatalmas népszerűségre tett szert. A Skoda fejlődését azonban keresztbe törte a gyár államosítása 1946-ban. A pártvezetés utasításának megfelelően meghatározott számú Skoda és Tatra gépjármű kerülthetett csak ki a Skoda gyárból. A rendszerváltás előtti évek legsikeresebb modelljei a Skoda Spartak, a Skoda Octavia és a Skoda Felicia voltak.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, skoda tetőcsomagtartó, csomagtartó üzlet, tetőcsomagtartó akció

Ajánlott oldalak
>> kerékpár


Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Kapcsolat


 

Tetőcsomagtartó üzletlánc
Központi telefonszámaink: 06-30-587-0288
E-mail: info@tetobox-budapest.hu
 
   
Tetőcsomagtartó szaküzletünk:  
   
Thule Sas
Thule Sas nagyobb térképen való megjelenítése
Budapest XI. kerület, Budaörsi út 41/B
(A BAH csomóponttól 400 méterre)
Mintaboltunk előtt 2 saját vendégparkolóval rendelkezünk.
Bankkártyás fizetési lehetőség!
 

Nyitva tartás:
Hétfő: 10.30-19.00
Kedd: 10.30-19.00
Szerda: 10.30-19.00
Csütörtök: 10.30-19.00
Péntek: 10.30-19.00
Szombat: 09.00-13.30
Vasárnap: ZÁRVA

 

 

 

Szaküzleteinkben széles termékpalettával, kiállítot mintadarabokkal és szaktanácsadással, valamint helyszíni felszereléssel várjuk Önöket. Áruátvételi pontjainkon a legnagyobb számban fogyó szezonális termékek vehetőek át (kiállított mintadarabokal és szerelési szolgáltatással e pontok nem rendelkeznek, ilyen igény esetén kérjük, valamely szaküzletünket keresse fel).

 

 
Oldaltérkép